skip to Main Content

Op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst?

IBH verzorgt verschillende diensten waaronder spoedzendingen,  snel-transport, documenten vervoer, het verzenden van pakketten nationaal en internationaal. Dankzij de ideale ligging vlak tegen Zaandam aan, kan IBH koeriers deze diensten snel en betrouwbaar uitvoeren. Zo zijn uw pakketten of documenten zo in Amsterdam of op Schiphol of zijn ze snel vanaf de Zaanstreek naar een andere plek. U kunt van de betrouwbare diensten van IBH gebruik maken tegen zeer scherpe tarieven. De koerier met juiste prijs-kwaliteit verhouding in de Zaanstreek.

Waarom kiezen voor ons als spoedkoerier?

Bij IBH ligt de nadruk op spoedzendingen. Is er dus haast bij het bezorgen van jouw documenten of pakketten, dan zit u bij IBH helemaal goed. Dit is de spoedkoerier van de Zaanstreek. U kunt hier terecht voor algemene spoedzendingen, maar ook spoedzendingen zoals documenten van notarissen en advocaten. Maar daarnaast verzorgt IBH koerier Zaandam ook diensten zoals luchtvracht, importzendingen, gevaarlijke goederen, explosief en aircraft on the ground. IBH heeft nog een reeks aan diensten waarvan u gebruik kunt maken. Om te kijken of IBH ook u kunt helpen, kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Koerier Zaandam & ZaanstreekDe spoedzendingen worden verzorgd van Caddy tot Bakwagen. Maar ook met andere diensten zoals aanbestedingen, fashion, beursleveringen, pharma, dedicated transport door heel Europa, AOG leveringen en scheepsleveringen zit u bij IBH koeriersdiensten Zaandam goed. En wanneer u eenmaal gebruik maakt van koeriersbedrijf IBH Zaandam, maakt u deel uit van de IBH familie en zal er altijd een koeriersauto klaarstaan voor uw bedrijf, wanneer u er een nodig hebt. Welke dienst dit ook moge zijn. Eén belletje en de auto komt voorrijden wanneer u wilt. Dat is de betrouwbaarheid die u nodig hebt van een koeriersdienst.

Nieuwe klant bij IBH Zaandam?

Bent u nog geen klant bij IBH koeriersdienst Zaandam? Dan is dit een mooie mogelijkheid om deze koeriersdienst eens uit te proberen. Nieuwe klanten krijgen namelijk korting op de eerste rit. Zodat u zelf voor een aantrekkelijke prijs de snelheid en betrouwbaarheid van IBH koeriersdienst Zaandam kunt ervaren. U kunt via de site eenvoudig een offerte aanvragen door het contactformulier, met daarin de aanvraag, in te vullen. Vervolgens zal er contact worden opgenomen om de mogelijkheden te bespreken en te kijken wat de beste oplossing is voor de te verzenden voorwerpen of objecten.

Heeft u een pakket te verzenden? Neem contact op:

+31(0)6 141 61 254

Klantenservice IBH Koeriersdienten ZaandamWanneer u meer hulp nodig heeft of u met vragen zit, staan wij voor u klaar. 24 uur per dag en 7 dagen per week zitten de medewerkers van IBH klaar om uw vragen te beantwoorden. Wacht niet langer en wordt ook klant van IBH te Zaandam.

De betrouwbare koerier tegen scherpe tarieven.

Vraag offerte aan

Koerier nodig in regio Zaandam? Bel ons direct.

+31(0)6 141 61 254

Voor alle nationale en internationale zendingen!

Start met verzenden

Bent u al klant? Meld uw zending bij ons aan via uw eigen account

Vraag direct een offerte aan

Via onderstaande button kunt u direct meer informatie aanvragen betreft alle mogelijkheden.